Novosti

U srijedu, 16. studenoga u 18,30 sati predavanje i predstavljanje knjige "SINKRONICITET - BUĐENJE CJELINE: KAKO DJELOTVORNO KORISTITI SINKRONICITET U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU" Adriana P. Kezelea

novost

U srijedu, 16. studenoga u 18,30 sati u Izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice održat će se predavanje i predstavljanje knjige "SINKRONICITET - BUĐENJE CJELINE: KAKO DJELOTVORNO KORISTITI SINKRONICITET U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU" autora Adriana P. Kezelea.

Više o autoru i knjizi možete pročitati ovdje.

Dobrodošli!

Cijelo vrijeme, znali vi to ili ne, Cjelina je u kontaktu s vama. Šalje vam naputke i poruke, govori vam što da radite kada je to neophodno, ili vas pušta da sami odlučite što ćete sa sobom. Čak i ako vi, nekim nesretnim slučajem, zaboravite da je tome tako, Cjelina čiji ste dio neće zaboraviti. Vi ćete i dalje biti umreženi; do vas će dolaziti sve potrebne informacije i nikada, baš nikada, sve dok je Cjelina živa, nećete biti napušteni.
 
"Sinkronicitet nije samo zanimljiva igra, čudo slučaja i tema o kojoj ushićeno razgovaram s prijateljem sluteći mistiku smisla ili neke tajanstvene svrhe. Sinkronicitet je jedini oblik navigacije kroz život na koji se mogu osloniti, a da istovremeno budem siguran kako cjelinu stvarnosti nisam potisnuo u drugi plan, dajući prednost svojim projekcijama i trenutnim potrebama."

Adrian P. Kezele

11/11/2016
Ostale novosti